هر آنچه راجع به خرید اجاق گاز مستقل برای آشپزخانه خود باید بدانید.
نحوه انتخاب بهترین اجاق گاز اجاق گاز آزاد مستقل اجاق گاز
فیونا میر
فیونا میر
ربکا سیارامیدارو
ربکا سیارامیدارو
اجاق گاز آزاد است که معمولاً به عنوان اجاق گاز ، دامنه یا اجاق گاز شناخته می شود ، اجاق گاز و اجاق گاز است که در یک واحد آزاد تجاری ترکیب شده است. هر نوع تنظیمات پیش می رود - اجاق گاز برقی یا گازی با اجاق گاز ، القایی یا سرامیک.

این که آیا شما یک واحد قدیمی را تعویض می کنید یا آشپزخانه خود را بازسازی می کنید ، حتماً سبک و عرض مناسب را پیدا می کنید تا در هر "سوراخی" در کابینت خود جای بگیرد.

در این صفحه:

قیمت اجاق های آزاد قیمت چقدر است؟
آیا به اجاق گاز آزاد احتیاج دارم؟
به چه اندازه ای نیاز دارم؟
چه چیزی را در فروشگاه بررسی کنید
در مورد اجاق های خود تمیز چیست؟
توابع اساسی اجاق گاز
توابع اختیاری برای جستجو
نصب و راه اندازی
قیمت اجاق های آزاد قیمت چقدر است؟
اجاق گازهای آزاد به طور کلی بسته به تعداد زنگ و سوت مورد نیاز و کالیبر صنایع دستی مورد نیاز شما ، از 600 تا 10 هزار دلار متغیر است.

اجاق گاز نقره آزاد
آیا به دنبال اجاق های آزاد است؟
ما آزمایش کرده ایم تا بهترین ها را پیدا کنیم.

بررسی اجاق های آزاد است
آیا به اجاق گاز آزاد احتیاج دارم؟
اگر در حال ساختن یک خانه جدید هستید یا به آشپزخانه تان آرایش کامل می دهد ، می توانید بین یک اجاق گاز آزاد یا دیواری انتخاب کنید. اجاق گازهای آزاد برای خانواده های بزرگ و افرادی که دوست دارند پخت مناسب باشند مناسب است. فضای داخلی بزرگ بزرگترین کشو برای اجاق های آزاد است. توانایی آنها در بوجود آمدن همزمان دو بوقلمون بزرگ ، یک سینی سبزیجات و حتی یک دسر در زمان کریسمس می تواند یک عامل تعیین کننده برای بسیاری از آشپزهای مشتاق باشد.

در نظر داشته باشید که قفسه ها و سینی های پخت در اجاق های آزاد به طور قابل توجهی گسترده تر از نمونه های استاندارد هستند و کار با آن دشوار است - به ویژه هنگامی که با غذای گرم بارگیری می شود. تمیز بودن آنها در یک سینک خانگی بسیار گسترده است. نمای بیرونی همچنین می تواند یک کابوس برای تمیز کردن باشد ، بنابراین یکی از مواردی را انتخاب کنید که دارای نمای خارجی از جنس استنلس استیل مقاوم به اثر انگشت است ، یا اینکه با این وجود پوشش مینا بهتر است اما تمیز کردن آن ساده تر است. به دنبال یک عملکرد خود تمیز کنندگی مانند آسترهای کاتالیزوری با پوشش مناسب یا عملکرد پیرولیتیک باشید.

موقعیت اجاق گاز به این معنی است که شما باید برای دسترسی به سینی های پخت خم شوید ، یا برای تمیز کردن چیز روی دست و زانوی خود قرار بگیرید - حتی با یک گزینه پیرولیتیک ، زیرا هنوز باید اجاق گاز را پاک کنید.

اگر گزینه cooktop گاز را برای دامنه خود انتخاب می کنید ، میله های چدنی سنگین و تمام قطعات مشعل مورد نیاز برای حفظ را فراموش نکنید. یک سرامیک یا سرامیک القایی تمیز کردن را آسان تر می کند.

زمان گرم شدن می تواند طولانی تر باشد - به طور متوسط ​​20 دقیقه طول می کشد تا 250 درجه سانتیگراد گرم شود. و ما فهمیدیم که بعضی از آنها هرگز دمای حداکثر خود را به حداکثر دمای خود نمی رسند ، بنابراین چراغ پیش از گرما همیشه روشن است.

به چه اندازه ای نیاز دارم؟
مدل های عرض 60 سانتی متر
این ها اندازه و کت و شلوار معمول بسیاری از آشپزخانه ها هستند. آنها معمولاً دارای چهار منطقه پخت و پز هستند ، اما با این وجود فقط سه مورد از چهار گلدان راحت است - به دلیل مساحت کوچکتر بودن دسترسی به بعضی از مشعل ها محدود است. آنها یا دارای یک گاز و یا یک اجاق برقی هستند که می تواند شامل تمام تنظیمات عملکردی ساده تا تمام تنظیمات چند منظوره ای باشد که احتمالاً نیاز دارید.

مدل های عرض 90 سانتی متر
اینها با گزینه ای از ظاهر زیبا و تجاری از جنس استنلس استیل محبوب هستند. آنها با یک کوره ترکیبی همه در یک چند منظوره هستند. یا جذابیت دنیای قدیمی آشپزخانه های سنتی با روکش مینا وجود دارد که با رنگ و اتصالات قدیمی به رنگ های مختلفی می آیند. آنها در اجاق های یک ، دو یا سه درب معمولاً با یک کوره جداگانه ، اجاق اصلی کوچکتر و یک اجاق بلند قرار می گیرند. این اجاق ها ممکن است موردی باشد که زیبایی شناسی جذاب بر عملکرد مطلوب پیروز شود. هرچه به نظر می رسد چشمگیر است ، می توانند گران باشند. محدوده 900 میلی متر یا پنج یا شش صفحه مشعل / مشعل با گزینه مناطق فلکسی یا مشعل ماهی وجود دارد.

مدلهای عرض 70-80-120-150cm
این اندازه ها معمولی نیستند. عرض اضافی باعث می شود فضای پخت بیشتری در اجاق گاز ایجاد شود و سطح بیشتری از آشپزخانه نیز فراهم شود ، بنابراین کمتر امکان جمع آوری آشپزخانه با احتمالاً پنج یا شش قوطی بخاری / مشعل وجود دارد. مدلهای 1200 و 1500 میلی متری معمولاً دارای دو اجاق گاز با ظرفیت های مختلف هستند و شامل اجاق گاز / مشعل اضافی هستند که امکان تطبیق پذیری بیشتری را برای قرار دادن صفحات کوره کارتریج ، صفحات تپانیاکی و بتونه فراهم می کند.

چه چیزی را در فروشگاه بررسی کنید
آشپز
کنترل ها و برچسب ها
آنها باید از ابعاد مناسبی ، با برچسب واضح و استفاده آسان باشند. آنها باید به راحتی با یک اشاره گر روشن گیر کنند. کنترل های جداشونده هنگام تمیز کردن به شما کمک می کنند. کنترل هایی که در قسمت جلوی آنها قرار دارد به این معنی است که اسپلی بک شما می تواند در کل دیوار پشتی اجرا شود. به نظر می رسد خوب است ، اما کنترل برای کودکان خردسال آسان خواهد بود. برچسب های چوبی (بر خلاف برچسب های چسبنده) بر روی سطوح فولادی ضد زنگ با گذشت زمان از بین نمی روند.

مناطق پخت و پز / مشعل
به دنبال یک چیدمان باشید که از فاصله مناسبی برخوردار باشد و شامل طیف وسیعی از مناطق / مشعل های پخت و پز تاب ، متوسط ​​و بزرگ باشد. مشعل های بیدرنگ و ووک باید در قسمت جلویی باشند ، بنابراین لازم نیست که دیگر مشعلها را تکیه دهید تا یک سس یا هم بزنید تا هم بزنید. هنگام تند وشدن غذاهایی که نیازی به هم زدن ندارند ، مانند کاسه ها ، معمولاً از یک سوز متوسط ​​استفاده می کنید. اینها به بهترین شکل در پشت قرار دارند.

وسایل آشپزی
باید به راحتی در قسمت پخت و پز جا بیفتد و استفاده از مناطق دیگر را محدود نکند. اگر یک آشپزخانه القایی را انتخاب کرده اید ، مطمئن شوید که وسایل آشپزی سازگار است.

چراغ هشدار گرمای باقیمانده برای پخت و پزهای سرامیکی / القایی
این یک مکانیسم ایمنی مفید است که تا زمانی که اجاق گاز به یک درجه حرارت ایمن برگردد ، ادامه می یابد.

خاموش کردن خودکار
مکانیسم ایمنی مفید دیگر که به موجب آن اگر تنظیم گرما در مدت زمان مشخصی بعد از روشن کردن آشپزخانه ، در یک منطقه خاص برای منطقه پخت و پز تنظیم نشود ، به طور خودکار خود را خاموش می کند. در صورت انتخاب تنظیم گرما ،  اما هیچ تماسی با گلدان روی این عنصر نیز برقرار نمی شود.

فر
فضای داخلی
به جای اعتماد به ظرفیت اعلام شده ، اندازه گیری بزرگترین ظرف پخت خود را به فروشگاه ببرید. تولید کنندگان ظرفیت قابل استفاده متفاوت را اندازه گیری می کنند ، بنابراین نمی توان آنها را در بین مارکها مقایسه کرد.

به عنوان بخشی از تست ما عموماً از عمیق ترین قفسه یا سینی در پایین ترین حالت قفسه تا عنصر کوره ، دیواره جانبی تا دیواره جانبی (در باریک ترین نقطه برای قرار دادن به وسیع ترین سینی ممکن) و دیوار عقب به دیواره اندازه گیری می کنیم در، درب. در بسیاری موارد ، می توانید یک بشقاب بزرگ را بین پشتی قفسه بکشید. استفاده از کف اجاق گاز در این اجاق ها توصیه نمی شود.

گاز یا برقی
شما می توانید از یک اجاق گاز یا اجاق برقی انتخاب کنید ، با این حال ، اکثر آنها برقی هستند و این نوع در بازار حاکم است. بنابراین ما در حال حاضر گزینه های اجاق گاز را بررسی نمی کنیم.

قفسه ها
اینها باید دارای مانع ایمنی باشند تا از بیرون کشیدن آنها بطور تصادفی جلوگیری نشود و هنگام بیرون کشیدن با بار نباید کج شوند. طیف خوبی از موقعیت های قفسه و سه یا بیشتر قفسه / سینی.

دونده قفسه تلسکوپی
این کمک می کند تا قفسه را ثابت نگه دارید و باعث می شود که قفسه ها را داخل و خارج از قفسه نرم کنید ، هرچند که معمولاً یک ویژگی شامل آن نیستند.

سینی کباب
این باید به راحتی داخل و خارج شود و به شما امکان می دهد تا غذا را در پشت قرار دهید. به دنبال توقف ایمنی بگردید تا درست بیرون نرود. یک سینی کوره دودی بدون چربی و چربی در زیر آن ، به جای اینکه زیر یک قفسه سیم قرار بگیرد. بسیاری از مدل ها فاقد این ویژگی هستند ، اما این مهم است زیرا چربی خوردن و سیگار کشیدن باعث کثیفی می شود.

عنصر گریل
این باید در سقف بلند باشد یا دارای سپر باشد تا به راحتی تصادف نشود. همچنین برای تمیز کردن سقف اجاق گاز باید پایین بیاید.

منطقه کوره جداگانه
این بدان معناست که می توانید همزمان در فر اصلی و کباب پز کنید.

پنجره
این باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا نمای کاملی از قفسه های داخل آن - از جمله قفسه بالا - مشاهده شود.

سینی ذخیره سازی
این یک فضای ذخیره سازی مفید در بعضی از اجاق های آزاد است که در آن می توانید سینی های پخت خود را نگه دارید.

پاهای قابل تنظیم
شما باید بتوانید ارتفاع اجاق خود را مطابق با ارتفاع نیمکت خود تنظیم کنید ، و برای تراز کردن آن نیز استفاده کنید.

در مورد اجاق های خود تمیز چیست؟
آسترهای کاتالیزوری (یا سطوح خود تمیز کننده)
اینها با جذب اسپلیت چربی کار می کنند. برای اینکه آسترها به خوبی کار کنند ، باید اجاق گاز را به مدت یک ساعت به طور مرتب در دمای 250 درجه سانتیگراد گرم کنید تا از پاشیدن آنها جدا نشود و هنگام خنک شدن ، آنها را با یک پارچه مرطوب پاک کنید. به دنبال آسترهایی باشید که دیوار پشت ، طرفین و حتی سقف را بپوشاند.

عملکرد تمیز کننده پیرولیتیک
فر خود را قفل می کند و در حدود 400-500 درجه سانتیگراد برای تقریباً دو تا سه ساعت گرم می کند و باقیمانده مواد غذایی را به خاکستر تبدیل می کند ، که هنگام خنک شدن به راحتی از بین می برید. هنگام استفاده از این عملکرد ، اطمینان حاصل کنید که تهویه زیادی وجود دارد و کودکان کوچک را از اجاق گاز دور نگه دارید زیرا شیشه بسیار داغ می شود. استفاده از این عملکرد همچنین قدرت زیادی را به خود جلب می کند ، بنابراین مطمئن شوید خانه شما می تواند از عهده آن برآید.

توابع اساسی اجاق گاز
مهم است که اجاق گاز شما دارای موارد زیر باشد:

یک سینی کوره دودی (یا ضد پاشش) ، با یک صفحه سوراخ دار به جای یک قفسه سیم ساده؛ این به جلوگیری از ریختن چربی جمع شده و پاشیدن کمک می کند
دو قفسه اجاق
یک سینی پخت
و تا زمانی که اجاق شما از ویژگی های زیر به عنوان حداقل برخوردار باشد ، برای رفع هرگونه کار پخت خوب خواهید بود:

هوادار
به خوبی برای پخت و پز چند قفسه ، گرم کردن مجدد ، شیرینی و کباب کار می کند. این پنکه را از گرمای حاصل از عنصر اطراف آن استفاده می کند و به طور کلی سریعتر ، یکنواخت و کارآمدتر گرم می شود.

متعارف یا سنتی
از گرما از عناصر بالا و پایین و بدون فن استفاده می کند. این حتی از نظر منطقی حتی گرمایش را فراهم می کند ، اما کمی گرم تر به سمت بالا است و باعث می شود مواد غذایی در بالای قهوه ای قرار بگیرند. این گزینه برای سینی های یک تخته بیسکویت ، اس ، کلوچه ، برش و ظروف تخم مرغ مانند کویچ یا کاستورهای پخته شده ایده آل است.

کمک فن
برای غذاهایی که به زمان پخت و پز کوتاه نیاز دارند ایده آل است و فقط از حداکثر دو قفسه استفاده می کنید. گرما از طرف بالا و پایین با یک فن که هوای گرم را به گردش در می آورد می آید.

حالت پیتزا
همانطور که از نام این محصول پیداست ، برای پیتزا ها و سایر ظروف که در آن قهوه ای شدن در پایه مورد نیاز است ، مانند کیک های گوشتی ، پای میوه ها ، فو و نان ایده آل است. از گرمای زیاد و ترکیبی از "گرمای پایه" و پنکه یا پنکه اجباری استفاده می کند که در آن گرما از عناصر اطراف فن و همچنین عنصر پایین می آید. عملکرد پخت شیرینی با استفاده از فن و عنصر پایین مشابه است.

پنکه فن
از عنصر کوره و فن استفاده می کند. این برای قطعات بزرگ گوشت مانند کباب یا گوشت هایی که به زمان پخت و پز طولانی تر مانند پاهای مرغ و کالباس نیاز دارند ، ایده آل است. برای سبزیجات پخته شده و همچنین برای قهوه ای شدن و ترد شدن قسمت بالای پاستا / سیب زمینی بسیار عالی است.

فقط کوره
از گرما از عنصر کوره استفاده می کند و برای برش های کوچکتر و ظریف گوشت ایده آل است. در مواردی که در دستورالعمل ها ذکر نشده است ، درب درب اجاق گاز را بسته و از یکی از دو موقعیت قفسه بالا استفاده کنید.

عنصر پایین
این یک جایگزین برای حالت پیتزا است که گرما فقط از عنصر پایه حاصل می شود. همچنین برای غذاهایی که نیاز به پایه ترد دارند مانند پیتزا ایده آل است. هنگام استفاده از این عملکرد ، در نیمه پایینی اجاق گاز طبخ کنید و از سینی های آلومینیومی برای حتی قهوه ای استفاده کنید.

توابع اختیاری برای جستجو
گرمای سریع
از گرمای عناصر اطراف فن و همچنین عنصر کوچکتر در بالای غذا استفاده می کند. این تنظیم به شما امکان می دهد اجاق گاز خود را سریعتر از آنچه ممکن است در حالت اجباری فن گرم کنید. همچنین برای پختن غذاهای از پیش بسته شده یخ زده ایده آل است که می توان مستقیم از داخل فریزر درون فر قرار داد.

یخ زدایی
از گرما استفاده نمی کند ، بلکه هوا برای گرم کردن غذا توسط اجاق گاز پخش می شود. این حالت همچنین می تواند برای جمع آوری خمیر مخمر و خشک کردن میوه ، سبزیجات و گیاهان استفاده شود. با این حال ، برای کاهش احتمال رشد باکتری ها بر روی مواد غذایی در دماهای ناامن ، توصیه می کنیم یخ زدایی مواد غذایی را در یخچال یا  مایکروویو انجام دهید .

توابع پخت و پز خودکار
همچنین به عنوان توابع پخت و پز دستی شناخته شده است ، این شامل دستور العمل هایی است که با اطلاعات برنامه ریزی شده در فر مطابقت دارد. به سادگی دستور العمل را دنبال کنید و فر کار می کند حالت عامل ، موقعیت قفسه ، زمان پخت و پز و درجه حرارت.

پروب مواد غذایی
اگر گوشت و کباب زیادی بخورید ، اجاق گاز با یک کاغذ مواد غذایی به شما کمک می کند تا حدس بزنید تا گوشت شیرین و آبدار به دست بیاید. به سادگی پروب را درون گوشتی ترین قسمت گوشت قرار داده و دمای یا درجه دلخواه مورد نظر را انتخاب کنید. پس از رسیدن درجه حرارت ، فر پخت و پز را کامل می کند.

درجه حرارت از پیش تنظیم شده قابل تنظیم
برای استفاده از نوع و عملکرد مواد غذایی بهترین دما را در اختیار شما قرار می دهد.

توابع کباب روتاری و تف
به شما اجازه می دهیم بدون نیاز به چرخاندن و پخت غذا ، گوشت را به طور مداوم بپزید. چربی موجود در گوشت با چرخش پوسیدگی روی سطح می ریزد.

اثبات کردن
از کمترین دما و عنصر بالا استفاده می کند ، محیطی گرم و مرطوب ، مناسب برای اثبات خمیر مخمر. به خاطر داشته باشید که هر اجاق گاز می تواند خمیر را با گرم کردن کمترین دما و کمترین خاموش کردن آن ثابت کند. یک کاسه آب را در پایین قرار دهید و سپس خمیر را روی یک قفسه در بالا ، که با یک حوله پوشیده شده است ، قرار دهید.

گرم نگهدار
دمای فر را در حدود 60-85 درجه سانتیگراد نگه می دارد تا گرم و بدون ادامه پخت مواد غذایی گرم شود.

آشپزی آهسته
از گرما از عناصر بالا و پایین و دمای کم ، معمولاً در حدود 70-120 درجه سانتی گراد استفاده می کند. از این عملکرد برای پخت و پز آرام ، تکه های گوشتی خیس و خیس در ظروف فر و بدون درب استفاده کنید.

قفسه های تقسیم
برای جدا کردن یک حفره فوق العاده بزرگ اجاق گاز در دو فضای جداگانه که می توان همزمان کار کرد. به عنوان مثال ، بخش بالا به عنوان کوره عمل می کند ، در حالی که قسمت پایین را می توان روی پنکه تنظیم کرد.

نصب و راه اندازی
قبل از خرید اجاق گاز آزاد با یک برق کار تماس بگیرید ، زیرا می توانند در مورد میزان قدرت حاصل از آن فضا را به شما توصیه کنند. با داشتن ویژگی هایی مانند محفظه های فر اضافی و امکان اجرای همه آنها در همان زمان ، تمیز کردن پیرولیتیک ، گرم شدن سریع و اجاق گازهای القایی ، مصرف برق افزایش می یابد. این ممکن است بیشتر از آن چیزی باشد که مدار منزل شما بتواند از عهده آن برآید ، بنابراین نیاز به سیم کشی سخت توسط یک متخصص برق مجاز است.

اگر اجاق گاز شما گاز است یا کوره گازی دارد ، لوله کشی لازم است تا تنظیم کننده را به یکدیگر متصل کنید و همچنین خوب است که آنها بررسی کنند که مشعل ها همه در 1kPa تنظیم شده اند.


مشخصات

آخرین جستجو ها