چرا یک اجاق گاز وقتی می توانید دوتایی داشته باشید؟
اجاق گاز دوتایی در آشپزخانه
کریس بارنز
کریس بارنز
راهنمای ما به شما توصیه می کند که هنگام خرید اجاق گاز دوتایی چه چیزی را جستجو کنید. هیچ بررسی فعلی درباره این محصول وجود ندارد. برای ثبت علاقه خود به یک آزمون ، به صفحه درخواست ما مراجعه کنید.
فضای اضافی آشپزخانه برای ذخیره کردن دارید؟ اگر بیشتر اوقات سرگرم می کنید یا یک خانواده بزرگ دارید ، یک اجاق دوتخته ممکن است نیازهای شما را برطرف کند. در اصل این واحد واحد است که شامل دو اجاق مجزا است که هر کدام دارای مجموعه ای از عملکردهای خاص خود هستند که یکی را در بالای دیگری جمع کرده است. آنها به شما اجازه می دهند ظرف های مختلف را همزمان بپزید و کباب کنید و در صورت وم در دمای و تنظیمات مختلف - مانند کباب در یک اجاق و یک پاولوا در دیگری. ما مشخصات ، خصوصیات و نکات آنها را در مورد نصب باید توضیح دهیم.

در این صفحه:

برای اجاق گاز دو نفر چقدر باید پرداخت کنم؟
گزینه های اندازه
برای بررسی در فروشگاه باید چه کاری انجام دهم؟
توابع اساسی اجاق گاز
توابع دیگری که ممکن است با آن روبرو شوید
نصب و راه اندازی
برای اجاق گاز دو نفر چقدر باید پرداخت کنم؟
اجاق های دوتایی به طور معمول از حدود 1300 دلار تا 4000 دلار قیمت دارند اما می توانند تا 8000 دلار یا بیشتر هزینه کنند.

گزینه های اندازه
نکته اصلی که باید در مورد آن تصمیم بگیرید پیکربندی اجاق گاز دوتایی شماست. برخی در واقع دو فر با اندازه کامل هستند و برخی دیگر اجاق نیمه تمام کوچکتر در بالا (یا در زیر) یک نمونه کامل دارند. در نظر بگیرید که چقدر فضای آشپزخانه خود دارید و از اجاق دوم استفاده می کنید.

برای بررسی در فروشگاه باید چه کاری انجام دهم؟
برای هر یک از دو اجاق ، همان جنبه ها و ویژگی های مورد نظر خود را برای اجاق دیواری معمولی داشته باشید.

موقعیت قفسه
سه یا بیشتر قفسه می تواند مفید باشد ، به خصوص اگر می خواهید همزمان چندین چیز را بپزید. بررسی کنید که اجاق گاز دارای موقعیت قفسه ای کافی و متناسب با نیاز شما باشد. بیشتر اجاق های نیمه فقط با یک قفسه و یک سینی کوره یا سینی مخصوص پخت در می آیند.

کنترل ها
اینها باید بصری و کاربردی باشند.

کارکرد
بررسی کنید که عملکردهای موجود در نیمه اجاق گاز متناسب با نیاز شما باشد ، زیرا آنها معمولاً محدود هستند - به طور کلی ، عنصر بالا و پایین (پخت همرفت) و کباب کردن. همه آنها دارای فن اجباری ، پنکه دستی یا سایر عملکردهای معمولی برای اجاق گاز معمولی نیستند.

ایمنی متوقف می شود
قفسه ها باید مانع از ایمنی شوند تا جلوی بیرون آمدن آنها به طور تصادفی گرفته نشود ، و هنگام کشیدن با بار نباید کج شود.

عنصر گریل
این عنصر باید در قسمت بالای اجاق گاز قرار گرفته یا دارای سپر باشد تا در معرض آن قرار نگیرد و به طور تصادفی لمس نشود. این امر از اهمیت ویژه ای برخوردار است اگر فر را زیر نیمکت قرار دهید.

سینی کباب
به راحتی می توانید داخل و خارج شوید و به اندازه کافی بیرون بروید که بتوانید غذا را به سمت پشت قرار دهید. به دنبال مکانیسم توقف ایمنی باشید تا جلوی بیرون کشیدن آن را بگیرید. یک سینی کوره دودی ، چربی و گریس را در زیر آن قرار می دهد ، نه اینکه در زیر یک قفسه سیم قرار گیرد.

خارجی
نمای بیرونی از جنس استنلس استیل باید مقاوم در برابر اثر انگشت باشد زیرا باعث صرفه جویی در زمان تمیز کردن می شود.

اجاق گاز دیواری نقره ای
به دنبال اجاق دیواری هستید؟
ما آزمایش کرده ایم تا بهترین ها را پیدا کنیم.

بررسی اجاق های دیواری را مشاهده کنید
توابع اساسی اجاق گاز
ویژگی های کلیدی
مهم است که اجاق های شما دارای موارد زیر باشد:

یک سینی کوره دودی (یا ضد پاشش) ، با یک صفحه سوراخ دار به جای یک قفسه سیم ساده؛ این به جلوگیری از ریختن چربی جمع شده و پوشاندن سقف و دیواره اجاق کمک می کند
دو قفسه اجاق
یک سینی پخت
و تا زمانی که اجاق گاز شما حالت های پخت و پز زیر را داشته باشد ، شما برای انجام کارهای پخت خوب خواهید بود:

هوادار
به خوبی برای پخت و پز چند قفسه ، گرم کردن مجدد ، شیرینی و کباب کار می کند. این پنکه را از گرمای حاصل از عنصر اطراف آن استفاده می کند و به طور کلی سریعتر ، یکنواخت و کارآمدتر گرم می شود.

متعارف یا سنتی
از گرما از عناصر بالا و پایین و بدون فن استفاده می کند. این حتی از نظر منطقی حتی گرمایش را فراهم می کند ، اما کمی گرم تر به سمت بالا است و باعث می شود مواد غذایی در بالای قهوه ای قرار بگیرند. این گزینه برای سینی های یک تخته بیسکویت ، اس ، کلوچه ، برش و ظروف تخم مرغ مانند کویچ یا کاستورهای پخته شده ایده آل است.

کمک فن
برای غذاهایی که به زمان پخت و پز کوتاه نیاز دارند ایده آل است و فقط از حداکثر دو قفسه استفاده می کنید. گرما از طرف بالا و پایین با یک فن که هوای گرم را به گردش در می آورد می آید.

حالت پیتزا
همانطور که از نام این محصول پیداست ، این ماده برای پیتزا ها و سایر غذاهایی که در آن قهوه ای شدن در پایه مورد نیاز است ، مانند کیک های گوشتی ، پای میوه ای ، کانونی و نان مناسب است. از گرمای زیاد و ترکیبی از "گرمای پایه" و پنکه یا پنکه اجباری استفاده می کند که در آن گرما از عناصر اطراف فن و همچنین عنصر پایین می آید. عملکرد پخت شیرینی با استفاده از فن و عنصر پایین مشابه است.

پنکه فن
از عنصر کوره و فن استفاده می کند. این برای قطعات بزرگ گوشت مانند کباب یا گوشت هایی که به زمان پخت و پز طولانی تر مانند پاهای مرغ و کالباس نیاز دارند ، ایده آل است. برای سبزیجات پخته شده و همچنین برای قهوه ای شدن و ترد شدن قسمت بالای پاستا / سیب زمینی بسیار عالی است.

فقط کوره
از گرما از عنصر کوره استفاده می کند و برای برش های کوچکتر و ظریف گوشت ایده آل است. در مواردی که در دستورالعمل ها ذکر نشده است ، درب درب اجاق گاز را بسته و از یکی از دو موقعیت قفسه بالا استفاده کنید.

عنصر پایین
این یک جایگزین برای حالت پیتزا است که گرما فقط از عنصر پایه حاصل می شود. همچنین برای غذاهایی که نیاز به پایه ترد دارند مانند پیتزا ایده آل است. هنگام استفاده از این عملکرد ، در نیمه پایینی اجاق گاز طبخ کنید و از سینی های آلومینیومی برای حتی قهوه ای استفاده کنید.

توابع دیگری که ممکن است با آن روبرو شوید
گرمای سریع
از گرمای عناصر اطراف فن و همچنین عنصر کوچکتر در بالای غذا استفاده می کند. این تنظیم به شما امکان می دهد اجاق گاز خود را سریعتر از آنچه ممکن است در حالت اجباری فن گرم کنید. همچنین برای پختن غذاهای از پیش بسته شده یخ زده ایده آل است که می توان مستقیم از داخل فریزر درون فر قرار داد.

یخ زدایی
از گرما استفاده نمی کند ، بلکه هوا برای گرم کردن غذا توسط اجاق گاز پخش می شود. این حالت همچنین می تواند برای جمع آوری خمیر مخمر و خشک کردن میوه ، سبزیجات و گیاهان استفاده شود. با این حال ، برای کاهش احتمال رشد باکتری ها بر روی مواد غذایی در دماهای ناامن ، توصیه می کنیم یخ زدایی مواد غذایی را در یخچال یا  مایکروویو انجام دهید .

توابع پخت و پز خودکار
همچنین به عنوان توابع پخت و پز دستی شناخته شده است ، این شامل دستور العمل هایی است که با اطلاعات برنامه ریزی شده در فر مطابقت دارد. به سادگی دستور العمل را دنبال کنید و فر کار می کند حالت عامل ، موقعیت قفسه ، زمان پخت و پز و درجه حرارت.

پروب مواد غذایی
اگر گوشت و کباب زیادی بخورید ، اجاق گاز با یک کاغذ مواد غذایی به شما کمک می کند تا حدس بزنید تا گوشت شیرین و آبدار به دست بیاید. به سادگی پروب را درون گوشتی ترین قسمت گوشت قرار داده و دمای یا درجه دلخواه مورد نظر را انتخاب کنید. پس از رسیدن درجه حرارت ، فر پخت و پز را کامل می کند.

درجه حرارت از پیش تنظیم شده قابل تنظیم
برای استفاده از نوع و عملکرد مواد غذایی بهترین دما را در اختیار شما قرار می دهد.

توابع کباب روتاری و تف
به شما اجازه می دهیم بدون نیاز به چرخاندن و پخت غذا ، گوشت را به طور مداوم بپزید. چربی موجود در گوشت با چرخش پوسیدگی روی سطح می ریزد.

اثبات کردن
از کمترین دما و عنصر بالا استفاده می کند ، محیطی گرم و مرطوب ، مناسب برای اثبات خمیر مخمر. به خاطر داشته باشید که هر اجاق گاز می تواند خمیر را با گرم کردن کمترین دما و کمترین خاموش کردن آن ثابت کند. یک کاسه آب را در پایین قرار دهید و سپس خمیر را روی یک قفسه در بالا ، که با یک حوله پوشیده شده است ، قرار دهید.

گرم نگهدار
دمای فر را در حدود 60-85 درجه سانتیگراد نگه می دارد تا گرم و بدون ادامه پخت مواد غذایی گرم شود.

آشپزی آهسته
از گرما از عناصر بالا و پایین و دمای کم ، معمولاً در حدود 70-120 درجه سانتی گراد استفاده می کند. از این عملکرد برای پخت و پز آرام ، تکه های گوشتی خیس و خیس در ظروف فر و بدون درب استفاده کنید.

قفسه های تقسیم
برای جدا کردن یک حفره فوق العاده بزرگ اجاق گاز در دو فضای جداگانه که می توان همزمان کار کرد. به عنوان مثال ، بخش بالا به عنوان کوره عمل می کند ، در حالی که قسمت پایین را می توان روی پنکه تنظیم کرد.

نصب و راه اندازی
انتخاب ارتفاع مناسب کمی دشوارتر از اجاق گازهای یک جداره است ، زیرا هر دو اجاق گاز باید در دسترس باشند ، اما به احتمال زیاد یکی از آنها در ارتفاع راحت تر از دیگری قرار دارد. فکر کنید که کدام یک از دو اجاق بیشترین استفاده را خواهد کرد. اگر به دنبال یک مدل با اجاق گاز هستید و بیشترین استفاده را خواهد کرد ، یکی از آن را که در زیر اجاق اصلی قرار دارد انتخاب کنید و برای دسترسی آسان آن را در ارتفاع مناسب نصب کنید.


مشخصات

آخرین جستجو ها